Albay Murat Özenalp Mamak’ta Öldü

Albay Murat Özenalp Mamak’ta Öldü

Mamak Cezaevi’nde tutukluyken geçtiğimiz Cumartesi günü geçirdiği beyin kanamasının ardından dün ölen Balyoz Davası sanığı Albay Murat Özenalp’in cenazesi kaldırıldı.

Albay Murat Özenalp’in hayatını kaybetmesinin hemen ardından Cezaevi’nde beraber kaldığı silah arkadaşlarının vedalaşabilmesi için yazılı başvuru yapılmış, cenazenin Cezaevi’ne girmesi için izin istenmişti. İznin bu sabah çıktığı bildirildi.

Albay Murat Özenalp’in cenazesinde komutanlara yönelik protestolar yapıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanı’na “Diktatöre biat ettiniz” ve “Fenerbahçe taraftarı kadar olamadınız” diye bağrıldı.

Albay Murat Özenalp’in cenaze namazı Öğle (Cuma) Namazı’na müteakip Kocatepe Camii’nde kılındı.

Cenaze namazı sonrasında “Gün gelecek devran dönecek AKP halka hesap verecek”, PKK-KCK dışarda, şehit anaları ağlıyor”“Susma sustukça sıra sana gelecek”, “Kumpasçılar dışarda kahramanlar içeride”, “katil AKP”, “katil Erdoğan”sloganları atıldı.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Bülent Bostanoğlu’nun da aralarında bulunduğu cenazeye gelen komutanlar alkışlı protestoya uğradı.

Deniz Kuvvetleri Komutanı yoğun güvenlik önlemleri altında camiden ayrıldı.

Albay Murat Özenalp’in cenazesi, gömülmek üzere Karşıyaka Mezarlığı’na götürüldü.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et