BOLU F TİPİ CEZAEVİ ÖNÜNDE İBDA’CILARA SALDIRI

BOLU F TİPİ CEZAEVİ ÖNÜNDE İBDA’CILARA SALDIRI

Kumandan Salih Mirzabeyoğlu’nun doğum gününü kutlamak ve bununla birlikte 12 yıldır Müslüman olduğu iddiasıyla iktidar koltuğunu işgal eden AKP Hükümetini protesto etmek isteyen 150 kişilik gruba, polis hardal gazı ve biber gazı ile müdahale etti.

 

17 yıldır cezaevinde bulunan Kumandan Salih Mirzabeyoğlu’nun özgür bırakılmasını isteyen ve bunun için yurdun dörtbir yanından Bolu F Tipi Ceaevi önünde toplanarak basın açıklaması yapma amacıyla bir araya gelen grup, polis barikatıyla karşılaştı.

Cezaevi ana kapısından yaklaşık 400 metre mesafede kurulan barikatın kaldırılmasını isteyen grup sözcüsüne verilen cevap aksi yönde oldu.

 

İstenen talep şuydu: “Barikatları kaldırın, bizler buraya Kumandan’ın doğum gününü kutlamak ve AKP’ yi protesto etmeye geldik, sizinle bir derdimiz yok, yolumuzu açın yada sonucuna bizler gibi siz de katlanın…”

 

Emniyet Müdürü bunun üzerine üst makamları aradı bir müddet görüştü ve gelen olumsuz cevabı grup sözcüsüne bildirdi. Barikatları yıkmaya başlayan Müslümanlara, polis yine kadın ve çocuk ayırmadan saldırı başlattı. Hardal ve biber gazı diye bilinen gaz nevileriyle saldıran polislerin kendi aralarında birbirlerini yaraladıkları görüldü.

Yaralanan gönüldaşlarımızdan biri hastaneye kaldırıldı, ayakta yapılan tedavi sonrası taburcu edildi.

 

Medyada İBDA’cılar polise saldırdı gibi haberler yapılmaya çalışılsa da asıl saldıran ve şiddet kullanan polis olmuştur, bunun emrinin bizzat tepeden alındığı da aşikardır. AKP, İBDA’ cıların bu sembolik eylemine mukabelede yine orantısız ve hunharca davranış sergilemiştir. Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası için sözler verilmiş olunsa da, İBDA’cıların sabırlı olmalarını beklemek tek kelimeyle safdillik olacaktır.

 

Bu eylemden de görüleceği üzere İBDA’cılar asla sabretme niyetinde değiller ve Kumandan Mirzabeyoğlu’nun içeride tutan saik ve efrattan hesap sorma kararındalar.        İntikam hakkımız bakidir!

Medya yine olayları her zaman ki gibi çarpıtarak vermeyi tercih etmiştir. Rejimin köpekliğini yapan medyaya inat görüntüleri sansürsüz ve Hakikatin tarafını gözeterek veriyoruz.

Bundan sonra ne olur Allah bilir elbette, ama şu hadisi de hatırlatmak yerinde olacaktır: ZULMÜN KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR

Mehmet Yavuz Uçum

İşte Cezaevi Önünde Yaşanananlar:

ARTIK SABRETMEK YOK! 9 Mayıs Bolu F Tipi paylaşan: mehmetyavuzucum

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et