Adımlar Maraş Haftalık Toplantısı Yapıldı

Adımlar Maraş Haftalık Toplantısı Yapıldı

Yeni mekânımızdaki ilk toplantımızı Cumartesi akşamı -dün- yaptık. Allah’ın izniyle çok bereketli bir toplantı oldu. Mücadelede yapılması gerekenlere, hem teorik hem de pratik sahada neler yapabileceğimize dair yeni kararlar aldık.

Meselemizin temelinde düzenli ve örgütlü bir yapı olmak için gerekli karar alabilme ve bu karara uygun ortak tavır gösterilmesi için yapılması gerekenler vardı.

Karar alıp uygulamanın teorik yanı ile birlikte bunun pratiğine dair, dolayısıyla örgütlü bir mücadeleye dair bir eğitim süreci yaşamakta olduğumuz ve “mücadelede en kötü kararın bile kararsızlıktan iyi oluşu”, yani örgütlü tavrın korunması gerektiği, bunun da cemaat olma şuuru ile alakası üzerinde duruldu.

Pratikte ise ihtilâl sürecinde maddi ve manevi hazırlıkların ikmali cümlesinden olarak iç eğitime dair yapılması gereken faaliyetler çerçevesinde spor aktivitelerinin yapılması ve kitap okuma toplantılarının artırılması kararı alındı.

Diğer taraftan basın açıklamaları yoluyla Kumandan Mirzabeyoğlu’na yapılan zulüm ve işkencenin Maraş kamuoyunda da gündeme getirilmesi kararlaştırıldı.

Maraş Adımlar, adımlarını serileştirmiş olarak yürüyüşüne devam ediyor.

 

MARAŞ ADIMLAR

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et