BAAS’IN DEVRİM AÇIKLAMASI

BAAS’IN DEVRİM AÇIKLAMASI

ARAP SOSYALİST BAAS PARTİSİ

IRAK

DEVRİM AÇIKLAMASI

Esirgeyen Bağışlayan Allah’ın Adıyla…

Zafer ve Devrim Bütün Halkın Devrimidir.

Ey mücadelenin insanları, Şanlı Arap Ulusunun çocukları!

Tüm Arap-İslam topluluğu, partimizin dönmesiyle birlikte bütün mücahitler ulusal ve İslami direniş olarak Baas altında birleşti.

Baas mücadelesine devam etmiştir. Savaş alanımız, Felluce ve Ramadi’den başlayarak, Musul, Kuzey Irak, merkez ve Orta Fırat’ın güneyindeki bütün heryeri kapsayacak şekilde genişletilecektir. Selahaddin, Kerkük ve Diyala da bunun içindedir.

Baas, her ne olursa olsun sapkın mezhepçilik ve hertürlü terörist yapılara karşı mücadelesine devam edicektir. Her ne olursa olsun Baas bunlara karşı kendi kaynaklarıyla mücadele edecektir.

Baas hareketi terörizm ve aşırılıkçı hareketlerin hepsini esefle kınar.

Ey insanlar, Cesur Mücahitler!

Ey Araplar ve Müslümanlar!

Araplar ve Müslümanlar özgür ve onurludur.

Tüm şehirlerde patlak veren Irak halkının devrimini Baas, ayrım yapmadan, tüm halkı içine alacak şekilde bu devrimleri yaşatır.

Tüm insanların ve vatandaşların (Araplar, Kürtler, Türkmenler, Şii ve Sünniler, Hıristiyanlar ve tüm renkler) korunması Baas güvencesi altındadır.

Baas’ın çıkarları Milletin çıkarlarıdır.

Baas’ın Genel Sekreteri Mücahit İzzet İbrahim‘in vurguladığı gibi, ayrımcılık ve dışlama yapmadan özgür ve bağımsız bir yapı oluşturacağız.

Bu devrim, hükümetin halkımıza yaptığı haksızlığa, haksız tutuklamalara ve işbirlikçilerine yaptığı kampanyalara bir cevaptır.

Ve kurtuluş tam bağımsızlık yolunda ileri ve süratli, Ulusal birliği, Milli ve insani yıkımı tekrar inşâ sürecini devam ettirmeye kadar olacaktır.

Irak ve Milletin tüm Şehitleri!

Başta Mücahit İzzet İbrahim el-Mücahit ve Baas ve aileleri olmak üzere hepimiz Irak için mücadele edeceğiz. Katiller, hırsızlar ve onların işbirlikçilerine karşı.

Milletimiz için zafer ve şehadet!

IRAK LİDERLİĞİ

14 Haziran 2014

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et