Millet Amerika’nın İftar Çadırını imha Etti

Millet Amerika’nın İftar Çadırını imha Etti

İşgalci ABD’nin Adana konsolosunun Diyarbakır’da vermek istediği iftar, duyarlı bir grup vatandaşın gereğini yapması sonucu iptal oldu.

Işgalci Amerika’nın adana konsolosunun vermek istediği iftar, milletin iftar çadırı dağıtması üzerine yapılamadı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Adana Konsolosu John Espinoza, salı akşamı Diyarbakır’da Diyarbakır Belediyesi ve Sur Belediyesi’nin organizasyonunda belediyenin çadırında vatandaşlara bir iftar yemeği verecekti. Ancak Dağkapı meydanında kurulan iftar çadırı, protestoların hedefi oldu.

Büyük bir kitlenin hazır bulunduğu grup çadırı taşlayarak dağıttı. Polis eylemcilere gazla müdahale ederek dağıttı. Olayda 5 kişi yaralandı. Yaralılar arasında Sur belediyesinde görevli bir zabıta memurunun da bulunduğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Milletin gerçek evlatları birkaç gündür sosyal medya üzerinden baş terörist ABD’yi Gazze’ye saldıran İşgalci ve terörist İsrail’i desteklemesinden ötürü yayın yapıyordu. Ve bu yayın sonucuna ulaştı.  ‘Kanlı elleriyle iftar dağıtan Amerika’yı protesto ediyoruz’ diyen Milletin evlatları nasıl protesto edileceğini de herkese göstermiş oldu.

Yapılan akından sonra iftar iptal oldu.

ABD’nin Adana Konsolosu John Espinoza yüzsüzce ve tahrik edercesine akını yapan akıncıları ‘holigan ve çapulcu’ olarak niteledi.

Bu hadise göstermiştir ki, milletimiz gerçek hedefin ne olduğunu artık bilmektedir. Bu topraklarda Amerika ve İsrail’in saldırıları cevabını bulacaktır. Amerika-İsrail ve onun işbirlikçileri hedeftedir.

ADIMLAR DERGİSİ

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogcu bunu beğendi: