PKK KİMLERE SALDIRIYOR

PKK KİMLERE SALDIRIYOR

Batı işbirlikçisi hükümetle çözüm sürecinde yer alan ortağı PKK çetelerinin kimlere saldırdığına bakılırsa ne yapılmak istendiği gayet net bir şekilde anlaşılacaktır.

Hüdapar’ın doğu ve güneydoğuda birçok bürosuna silahlı saldırı gerçekleştirilmiş, büroları yakılmış orada bulunan Müslümanlar şehid edilmiştir.

Hüdapar tarafından yapılan açıklamada kendilerini savunacaklarını bunun en doğal hakları olduğu kamaoyuna duyurulmuştur.

Saadet Partisi’nin Van Erciş teşkilatının binası yakılmış;

Bağcılar’da MHP ilçe binasını taşlayarak, binanın önündeki araçlar ateşe verilmiştir.

PKK militanlarının hedefenin İslâmcı ve vatansever inanan kesimler olduğu gayet net. Birleşmiş milletler ve Amerika’nın kucağında Kürtçü hareket AKP ile birlikte “kurtuşçuluk” oynarken, hedef aldığı kesimlerin Batı ve Atlantik Emperyalizmi’ne karşı oldukları açık. Bölge savaşının ülkemize yansıyan bu şeklinden de anlaşılıyor ki, gerçek kurtuluş savaşı Batı işbirlikçilerine karşı, Batı karşıtı bir Milli Cephe şeklinde verilecek. Yaşadığımız kaos bunun habercisi.

Sokaklara inerek halkın araçlarını ateşe veren, esnaflara saldıran, belirli parti binalarını yakan bu çeteler halkın sabrını taşırmaktadır.

Her gördüğü sakallı insanlara Işid diyerek saldıran Zerdüşt kafalı İslam düşmanlarının saldırılarının hedefinde Müslüman ve vatansever halkımız bulunmaktadır.

Terör Örgütü NATO Piyadelerinin yaptıkları bu saldırılar karşısında tarafımız belli: İslâm ve bunun coğrafyası olan vatanımız!

 Tufan Ersöz

ADIMLAR

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et