KAUŞİ KARDEŞLERİMİZİN ŞEHÂDETLERİNE ŞAHİDİZ!

KAUŞİ KARDEŞLERİMİZİN ŞEHÂDETLERİNE ŞAHİDİZ!

Fransa’nın kalbi Paris’te İslâm düşmanı Charlie Hebdo adlı dergiyi basarak 12 kişiyi öldüren Cezayirli Kauşi kardeşler katledildi.

Paris’in kuzeydoğusundaki Dammartin-en- Goele kasabasında sabah saatlerinde önce bir kadının otomobiline ele koyarak kendisini de rehin alan kardeşler, ardından bir matbaaya girerek işyerindekileri rehin almışlardı.

Aynı biçimde, gönüldaşları için misilleme eylemi gerçekleştirerek bir markette rehine eylemi gerçekleştiren Akıncı da katledilerek şehidlik mertebesine erdi.

Fransız polisi gün boyunca Kauşi kardeşlerle rehine pazarlığı yapmış, fakat, her türlü pazarlığı geri çeviren duruşları karşısında çaresiz kalmışlardı.

“Şehid olmak istiyoruz!” diyerek Allah’a ve Resûlü’ne verdikleri sözlerini yerine getiren Akıncılar, yaşama görevlerini, misyonlarını, imrenilesi bir biçimde yerine getirip, hayatlarını, düşman kurşunları altında tarruza geçip çatışarak sonlandırdılar ve şehid oldular.

Şahidiz!

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et