“AMERİKA KURTULUŞ SAVAŞÇILARI” SİTESİNDEN: “BAZI TERÖRİSTLERİN HARİKA SÖZLERİ”

“AMERİKA KURTULUŞ SAVAŞÇILARI” SİTESİNDEN: “BAZI TERÖRİSTLERİN HARİKA SÖZLERİ”

Amerikanın “Vatansever” sitesi Americas Freedom Fighters (Amerika Kurtuluş Savaşçıları) dünyadaki İslâmcı hareket liderlerinin sözlerini derlediği haberinde, Türkiye’den, Genel Yayın Yönetmenimiz Ali Osman Zor‘un sözlerine yer verdi.

Kendisini “Sadece gerçekler ve vatanseverlik için kendisini adamış bir web sitesi” olarak tanıtan AmericasFreedomFighters.com, “aşağıda, görmek isteyebileceğiniz bazı teröristlerden alıntılar” diyerek Afganistan’dan Cezayir’e, Yemen’den Çeçenya’ya İslâm Coğrafyası’nda mücadele veren bir çok liderlerin sözlerini okuyucularıyla paylaştı.

“Tanrı Amerikayı Korusun!” şeklindeki meşhur motto ile biten haber, daha önce de çeşitli internet sitelerinde yayınlanmıştı.

Büyük İslâm Mücahidi Usâme Bin Laden’in sözleriyle başlayan ve ülke ülke “terör örgütleri”nin önde gelen isimlerinin beyânatlarından alıntıların yer aldığı listede, Türkiye arabaşlığında şunlar yazıyor:

Kur’ân “Fitne ortadan kalkıp, din (yalnız) Allah’ın oluncaya kadar onlarla savaşın.” demektedir. İntihar eylemcileri, eylemlerini Allah’ın bu emrinden alarak yerine getiriyorlar.

Ali Osman Zor, İslâmcı Büyük Doğu Akıncılar Cephesi Terör Örgütü

Haberi orijinalinden okumak için: http://www.americasfreedomfighters.com/2015/01/14/some-absolutely-wonderful-quotes-from-terrorists/

 

BAZI TERORİSTLERİN TIRNAK İÇİNDE HARİKA SÖZLERİ

“Ben Allah’ın kullarından biriyim. Bizim görevimiz Allah’ın dini uğruna çarpışmaktır. Aynı zamanda görevimiz, bu büyük ışığın farkına varmaları ,İslam’ı kucaklamaları ve İslam mutluluğunu yaşamaları için dünyada ki tüm insanlara çağrı göndermektir. Bizim birincil görevimiz, bu dini ileriye götürmekten başka bir şey değildir.”

Usame Bin Ladin – Mart 1998.

 

Gezegenin her bir köşesinde  masum halka toplu katliyan yapan suikast izlenimleri açıdan, İslam teroristlerin ortak bir şeyleri var:

Onlar, kendi motivasyonlarını ve dinlerinin başarıya ermesini atfediyorlar.

Bu farklılaşmış İslam Terorizmi sadece bir suç faliyeti, ve İslam’ı diğer dinlerden çok farklı kılan bir etkendir. Birçok kişi başını kuma gömmeyi tercih eder veya İslam terörünü değiştirecek kendi siyasi gündemine uygun yollar aramakta, aslında şiddet açık bir şekilde dini belirli şekilde zorlayan ve eylemlerini haklı kılan müslümanlardır. Öğretileri ve İslam’ın şiddet belirtici tarihi farklı sitelerde de tartışılmıştır. İşte biz sadece, İslamcı teröristlerle ilgili, özellikle Allah adına ve İslam ve İslam kuralları ile yaptıkları fiilleri göstertmek istiyoruz… Dünya çapında.

 

 

Afganistan

“Müntakim olan Allah’ın adıyla,bu cihatta İslam’ın bir askeri olarak bu dünyaya adalet ışığını geri getirmek üzere kutsal görevimi yerine getireceğime kutsal kitabın üzerine yemin ederim… Cennete gönderilmeye neden olacak ölüm , Allah için hiçbir şey değildir.”

Taliban yetkilisi, grubun neden şiddet içerisine girdiğini açıklarken…

 

 

Irak (Sünni)

“Allah, kafirleri vurmamızı emrettiğine hiçbir şüphe yoktur, onları öldür, ve tam anlamda gereken hedefe ulaşmak için onlarla çarpış. Allah’ın kulları, Allah’ın kelimesini yükseltmek için cihadı gerçekleştirenlerdir, Allah tam anlamda hedefe ulaşmak için aktif kafir savaşçıları vurmayı veya onları öldürecek her hangi bir şeye izin veriyor, canlarını bedenlerinden söküp çıkarın, o iğrençleri dünyadan temizleyin, onların etkenlerini ve Allah’ın kullarına yapılan zulmü ortadan kaldırın.

Eğer aktif savaşçıları etkileyecekse hedefe ulaştıracak bir araç olarak futbol bile takip edilmelidir, ve bu tür istenmeyen pasif olanlar bizim hukukumuzda, kadın, çocuk ve diğer pasifler gibi aynı katagoriyle belirtilir.

Ebu Musab Zarkavi, mahkümların boğazını kesen bir sünni olarak bilinir.

 

 

Filistin

“Bizim sayımız az olabilir, ancak bizim bolca savaşlarımızın üzerinde Allah’ın ve meleklerin eli var, bizim hayalimiz İslam dünyasıdır, ve biz bunu başaracağız. Allah bizimle beraberdir.”

Ebu Sayyaf terör gurup lideri, Kaddafi Cancalani, kilise bombalama ve kafa keseme ile sorumludur.

 

 

Suriye

“Kahramanımız (İntihar eylemcisi) Allah’a imanlı bir şekilde Allah için çarpışarak öldü.”

İslami Cihad lideri Ebu Eymen.

 

 

Türkiye

“Kur’ân, “Fitne ortadan kalkıp, din (yalnız) Allah’ın oluncaya kadar onlarla savaşın.” demektedir. İntihar eylemcileri, eylemlerini Allah’ın bu emrinden alarak yerine getiriyorlar.”

Ali Osman Zor, İslâmcı Büyük Doğu Akıncılar Cephesi Terör Örgütü

 

ADIMLAR Dergisi

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogcu bunu beğendi: