GÖNÜLDAŞIMIZ SALİH SEVİM TUTUKLANDI

GÖNÜLDAŞIMIZ SALİH SEVİM TUTUKLANDI

Gerek Kaşgârî Dergâhı‘nda 1999 yılında gözaltına alınıp tutuklandığı dosya kapsamında, gerekse NATO’cu düzen güçleri tarafından 25 Ocak 2000 tarihinde, Metris Cezaevi’ndeki İBDA Akıncılarına karşı gerçekleştirilen “Noel Baba” saldırısı sonrası hakkında dava açılarak hüküm verilen gönüldaşımız Salih Sevim tutuklandı.

Dün gece Fatih, Fevzipaşa Caddesi’nde yapılan bir operasyonla polisler tarafından gözaltına alınan gönüldaşımız, tutuklanıp Metris Cezaevi’ne gönderildi.

Salih Sevim, bilindiği üzere, 25 Mart 2015 günü dergimize yapılan ve gönüldaşımız Ünsal Zor’un şehîd olduğu bombalı saldırıya maruz kalan gaziler arasındaydı.

ADIMLAR dergisine düzenlenen bombalı saldırı hakkında, üzerinden neredeyse bir yıl geçmesine rağmen en ufak bir açıklamada bulunmayan AKP Hükümeti ve polisleri, saldırıya maruz kalan gönüldaşımızı yakalama konusunda “başarı!” sergiliyor.

25 Mart’ta saldırıya maruz kalan Salih Sevim’in, hakkında verilen cezaları etkileyecek “yeniden yargılama” kararı verilen dosyaların sonucu beklenmeden, takip edilerek gözaltına alınıp tutuklanması, hukuksuzluğun ve aynı saldırıların devam ettirildiğinin bir göstergesidir. Bu çerçevede Hükümet ve çevresi, Adımlar Dergisi’ne yapılan saldırıyı çözmeye yanaşmayan bir suç ortaklığı rolünü benimsedikleri gibi, yaptıkları bu operasyonlarla Adımlar Dergisi’ne karşı düzenlenen bombalı saldırının hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik faaliyetlerine devam ediyor.

Tam da Kuzey Atlantik Terör Örgütü’ne (Haçlı-NATO) vatan topraklarının ardına kadar açıldığı bugünlerde Salih Sevim’e karşı yapılan bu saldırıyı, kınıyoruz!

ADIMLAR Dergisi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et