GÜLDENİZDE ELİFLER GRUBU’NDAN KAHVALTI ETKİNLİĞİ

GÜLDENİZDE ELİFLER GRUBU’NDAN KAHVALTI ETKİNLİĞİ

ADIMLAR Fikir, Kültür, Siyaset Plâtformu bünyesinde faaliyet gösteren hanım gönüldaşlarımızın, kuruluşu 1988’lere dayanan ve o dönem ELİF Grubu adıyla faaliyetlerine başlayan GÜLDENİZDE ELİFLER Grubu, geçtiğimiz hafta sosyal medya üzerindeki hesabından duyurduğu “kahvaltı etkinliği”ni, bu haftasonu gerçekleştirdi.

Sosyal medya hesaplarında; “Bir süredir Mücadeleye katkı sağlamak ve “çorbada bizim de tuzumuz olsun” diyebilmek için sürdürdüğümüz faaliyetlere bir yenisini daha eklemeye karar verdik.” ifâdeleriyle duyurulan etkinlik, dergimizin Fatih Bürosu’nda gerçekleşirken, kahvaltıya çok sayıda gönüldaş ve dostumuz da katıldı.

Kahvaltı programına destek olmak için, aralarında İstanbul dışından da gelen gönüldaşlarımız da olmak üzere, birçok gönüldaş ve dostumuz kahvaltının son bulduğu öğle saatlerine kadar dergi büromuzu arşınladı. Davetiye usûlüyle gerçekleştirilen etkinlik kapsamında hanım gönüldaşlarımızın kendi elleriyle hazırladıkları kahvaltı, davete icâbet eden gönüldaşlarımız tarafından beğenildi ve tam not aldı.

Son 15 yıldır sistemli olarak aylık istişare-toplantılarına devam eden ve mücâdele içerisinde aralarından Nuray ZOR’u şehid veren GÜLDENİZDE ELİFLER Grubu’nun, mücâdeleyi, hayatın her sahasına taşımak ve sürdürmek prensibiyle gerçekleştirdiği faaliyetler arasında “kahvaltı etkinliği”, “Kumandan’ın evlâtları”nın yeni bir “aile fotoğrafı” daha vermesine vesile oldu.

İradeleriyle örnek olan hanım gönüldaşlarımıza bu vesile ile tekrar teşekkür ediyoruz.

ADIMLAR Fikir, Kültür, Siyaset Plâtformu

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

12342560_759501814193852_4105373564813491878_nSAMSUNG CSC

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et