30 ARALIK ŞEHİDİMİZİN ŞEHADETİNİN YILDÖNÜMÜ

30 ARALIK ŞEHİDİMİZİN ŞEHADETİNİN YILDÖNÜMÜ

Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin‘i (ALLAH ona rahmet etsin) şehâdetinin dokuzuncu yıldönümünde, rahmetle anıyoruz.

Irak’ı bölüp parçalama ve Müslüman halkını katletme projesi olarak başlatılan Haçlı+Safevi Saldırıları karşısında, gölgelenmeye çalışılan Irak Direnişi, muharebe meydanlarında yenilerini eklediği zaferlerle haklı mücadelesini sürdürmektedir.

Mezhep ateşini yakan İran’ın ve İran’a sadık Iraklı mezhepçi kirli güruhun sahipsiz ve savunmasız sivil Sünni halka işkence ve zulmüne, Haçlı işgalcilere olduğu gibi tüm gücümüzle karşı koymaya devam edeceğiz.

Irak’ın tam bağımsız ve aydınlık dolu geleceğe kavuşacağını, 25 yıldır istikrarlı bir biçimde süregelen Irak Halkının Kurtuluş İradesine bakarak görebiliyoruz. Yüce ALLAH’ın bize hibe edeceği zaferi sabırla beklemekteyiz; yedi kat göğün Rabbi, Mutlak Hükümranlık tahtının sahibi Yüce ALLAH’ın o güzel isimlerinden biri de SABIR’dır.

Kaygan siyasî zemine sahip Irak’ta, İşgâlcilerin kukla karar vericileri tarafından her yeni gün değişik politikalar belirlenmekte ve kirli plânlar sahneye konulmakta. Şeytan ittifaklarının sayısız hava saldırıları karşısında tecrübeli ordularımız, hava savunma müfrezeleriyle destansı bir direnişe imza atmaktadırlar.

Irak Orduları Başkomutanı Refik lider Mücahit şeyh İzzet İbrahim ed Duri (ALLAH ona uzun ömür versin, kılıcını keskin eylesin) emrindeki onbinlerce asker ve Irak’ın yiğit evlatları, aslanlar, sabırla şanlı zafer gününü beklemektedir.

Irak Direnişini ve mazlum Sünni Irak halkını yalnız bırakmayan İBDA hareketine mensup ADIMLAR Cephesi’ne sonsuz selâm olsun!

Vatan toprağına yüz sürmüş şehitlerimize Yüce ALLAH’tan rahmet diliyor ve bu vesileyle bir kez daha şehidimiz Saddam Hüseyin’in (ALLAH ona rahmet etsin) düşman karşısındaki dik duruşunu ve şânını sürdürmekle mükellef olduğumuzu, bütün inanan kardeşlerimize hatırlatırım.

Yaşasın Irak Direnişi!

Yaşasın Irak!

Yaşasın Filistin!

 

Mesut Uday Saddam Hüseyin

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et