GENÇ AKINCIMIZ BİLGEHAN SAYIN’A ALLAH’TAN RAHMET
GENÇ AKINCIMIZ BİLGEHAN SAYIN’A ALLAH’TAN RAHMET
Adımlar Platformu’na bağlı Genç Akıncılar yapılanması içerisinde faaliyet gösteren ve Genç Akıncılar teşkilâtlanmasının İstanbul Temsilciliğini yürüttüğü esnada beyninde oluşan tümörden dolayı rahatsızlanan ve tedavi olmak üzere uzun bir müddet önce hastaneye yatırılan genç Akıncı Bilgehan Sayın’ın (Bilgehan Durmuşsayın) vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Fizyoterapi okuyan genç gönüldaşımız üniversitelerdeki teşkilâtlanma faaliyetleri yanında, Adımlar’ın Fatih Bürosunda gerçekleştirilen faaliyetlere de düzenli olarak katılmaktaydı.
Tedavisi mümkün olmayan bir hastalıktan dolayı vefat etmenin de Allah’ın rahmeti sayesinde şehidlikten sayılması mucibince, genç gönüldaşımızın da Allah yolunda yürürken hastalanıp tedavisinin mümkün olmayarak Dar-ı Bekâ’ya göçmüş olması üzerine şehidlerle haşredilmesini Allah’tan niyaz ederiz.
Şanı yüce olan Allah, genç akıncımızın ailesine de sabır ihsan etsin.
Bir Akıncı gider, bin Akıncı gelir!