SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ GENÇLİĞİ DE “SAPIKLAR İDAM EDİLSİN!” DEDİ

SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ GENÇLİĞİ DE “SAPIKLAR İDAM EDİLSİN!” DEDİ

Maraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde faaliyet yürüten çeşitli öğrenci grupları son günlerde yaşanan sapık fiillere karşı ortak tepkilerini bir basın açıklaması ile dile getirdiler.

Adımlar Gençlik Hareketi, Anadolu Gençlik Derneği, Tanrıdağı Türkçüler Derneği, Türk Ocakları ve Türkiye İnisiyatif Merkezi’nin Sütçü İmam Üniversitesi temsilcilikleri tarafından yapılan ortak basın açıklamasında, sapıklara karşı idam talebinde bulunuldu.

Gençlerin yapmış olduğu basın açıklaması şöyle:

 

 

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ   TEMSİLCİLİKLERİ ORTAK BASIN AÇIKLAMASIDIR

Milletimiz tarihî ve dinî hassasiyetleri ile dünya üzerinde en insanî değerleri ortaya koymuş ve bu gaye ile “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” prensibi ile medeniyet hamlesi üretmiş bir kalitede iken, bugün yaşanan olaylar bizi derinden sarsmakta ve “nereye gidiyoruz?” sorusunu sordurmaktadır. Merhum Mehmet Akif’in, “Kenarı Dicle’de bir kurt kapsa koyunu / Adli ilahi gelir Ömer’den sorar onu!” dizeleri ile belirttiği harika düstur insan yüreğinin, sorumluluk duygusunun nerelere kadar uzanabileceğinin hatta uzandığının bir tarihî levhasını çizmişken, biz bugün öz evladının yaşama ve büyüme hakkını ve dahi her türlü tehlikeden korunma hakkını koruyamaz duruma düşmüş durumda isek, bu felaketin gidişatını durdurmak için vicdanımızı dinleyip düşünmek zorundayız. 

Aziz Türk Milleti,

Sayın Hükümet Yetkilileri,

Gün geçmiyor ki toplumumuz tarih boyunca bağlı bulunduğu örf ve adetlerinden kopmasın, vicdanı körelmesin. Devlet yöneten kadınımızdan, her an şiddete ve tacize maruz kalan kadınımıza, atalarımıza yoldaşlık etmiş; can dostları hayvanlardan katledilen hayvanlara ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdan, korunmaya muhtaç çocuklara dönüşen durumdayız. Bu konularla ilgili gerek televizyon ve gazete haberleri, gerek sosyal medyada gördüğümüz kan dondurucu ve insanı insanlığından utandıran, kahreden, dehşete düşüren olaylar yaşamaktayız. Bu konuda hukuk yetersiz kalmakta cezalar caydırıcı bir nitelik taşımamaktadır. Bizler bu milletin maddi ve manevi değerleri ile mücehhez olan ve bu değerleri gelecek kuşaklara aktarma sorumluluğu taşıyan Sivil Toplum Kuruluşları evvela milletimizden şuur, devletimizden caydırıcı yaptırımlar beklediğimizi beyan ediyoruz!

On yıl, on beş yıl hapis yatıp ve hapishaneye kör bıçak olarak girip ustura olarak tahliye olan bu insanlık dışı mahlûkların ıslahı mümkün olmadığı gibi daha elim ve feci olaylarda yer aldığına şahit olmaktayız. Bu devlet dört beş yaşındaki masum evladını koruyamayacaksa ve dahi onun çalınan çocukluğunu, kirletilen dünyasının intikamını en şiddetli şekilde alamayacaksa, bunun önüne geçemeyecekse bu devletin yapacağı şey nedir?

AB uyum yasaları çerçevesinde kaldırılan idam cezası herhangi bir fayda sağlamazken devlet, millet ve masumiyet düşmanı hainlerin ve ırz ve namus düşmanlarının daha çok yaşamasına hizmet etmektedir. Biz, çocukların masumiyetine kadar uzanan bu hayvandan bile aşağı yaratıkların nasıl ortaya çıktığını bilmek, bulmak, bu insanlık dışı eylemleri yapan pislikleri cezalandırmak ve toplumu, anne babaları rahatlatacak şekilde idam cezasının yeniden gelmesini talep etmekteyiz!

 Aziz Türk Milleti,

Sayın  Devlet Adamları,

Ülkemiz içten ve dıştan bir kuşatma yaşarken, yarın için büyüttüğümüz Türk çocukları hayvandan aşağı yaratıkların insafına terk edilmiş olarak bırakılamaz. Devlet yasa, millet şuur ile bu pisliğin önüne geçmek zorundadır. Masum bir evladımıza, onun ailesine ve milletimizin iffet ve ismet duygularına kasteden bu alçakların idam edilmeyip iyi hal indirimi aldığı bir ülke bizim ülkemiz olamaz.  Milletimizi şuura, devletimizi acilen idam cezası için yasa çıkarmaya davet ederken başta Adana’daki masum kardeşimiz olmak üzere şiddete, tacize uğrayan tüm masumlara ilanımızdır ki size dünyayı zindan edenlere yaşama hakkını yasalar tanısa bile  bizler tanımayacağız! Acilen Türk devletinden cinsel sapıklar için idam cezası beklediğimizi yinelerken Türkiye’nin her yerinde milyonlarca vatan evladının bu soysuzların en şiddetli ceza ile cezalandırılmasını beklediğini hatırlatırız.

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM! ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM! ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!

ADIMLAR GENÇLİK HAREKETİ K.MARAŞ KSÜ TEMSİLCİĞİ

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ K.MARAŞ KSÜ TEMSİLCİLİĞİ

TANRIDAĞI TÜRKÇÜLER DERNEĞİ K.MARAŞ KSÜ TEMSİLCİĞİ

TÜRK OCAKLARI K.MARAŞ KSÜ TEMSİLCİĞİ

TÜRKİYE İNSİYATİF MERKEZİ K.MARAŞ KSÜ TEMSİLCİĞİ

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et