GAZZE’DEN HABERLER
Gazzeli gruplar bugün hem Gazze içerisindeki hem de çevredeki İsrail birliklerini uzun zamandır görülmemiş bir yoğunluk ve hassasiyet ile roket atışları ile vuruyor.
Muhtemelen yeni bir rotasyon ve ikmal akışı var ve yoğun şekilde hedef alınıyor.
Irak İslami Direnişi de Golan Tepelerindeki bir askeri üssü 2 Felak yüksek kalibre roketi ile vurdu.
İsrail kuzeyindeki üslere de 500 kilogramlık Burkan roketleri, yüksek kalibre Felak roketleri ve 122 mm Grad roketleri ile vuruyor.
İsrail de topçu atışları ve hava saldırıları ile karşılık veriyor.
Gazze’de tünellerden sızan Gazzeli gruplar hızlı saldırılar ile sağlam bırakılan binaları üs noktası olarak kullanan İsrail birliklerini farklı noktalardan eş zamanlı olarak Yasin 105 roketleri ile vurup termobarik patlama etkisiyle binadaki birliği ölü ve yaralı haline getirip geldikleri tüneli tuzaklayıp ortadan kayboluyor.
İsrail Ordusu’nun tüneli bulması için de işaretler bırakıp tünele girildiğinde tüneli infilak ettiriyorlar.
Yeraltında kazmaya devam edip bir sonraki saldırıda başka bir yerden çıkıyorlar.
Harabelere konuşlanan keskin nişancı timleri de çok fazla subayı ve personeli 1 km gibi mesafelerden vurmaya ve zırhlı kayıpları ile yavaşlayan saldırılar nedeniyle durağan hale gelen birliklere ağır psikolojik ve askeri kayıpları sağlıyor. (Telegram – Enformasyon)
*
El-Kassam Tugayları:
Tufanın başlangıcından bu yana, 962 tank, 55 asker taşıyıcısı, 74 buldozer, 3 ekskavatör ve 14 askeri cip dahil olmak üzere 1108’den fazla işgal aracını yok etmeyi başardık.










