HDPKK, MASUMLARA SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR

HDPKK, MASUMLARA SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Kozluca (Xanıké) köyünde Amerikan işbirlikçisi etnik Kürtçü PKK’lıların ağır silahlarla HÜDA PAR üyelerine düzenlediği saldırıda 2 kişi şehit oldu.

İdil ilçesine bağlı Kozluca (Xanıké) köyünde saldırıya uğrayan ve aynı köyde oturan HÜDA PAR üyesi Muhammed Şerif Şimşek (35) ve A. Celil Talayhan’ın (37) şehid olduğu bildirildi.

“Saldırıyı HDP yöneticisi düzenledi”

Edinilen bilgiye göre, HDP’liler seçim propagandası için Kozluca köyüne girmek istedi. Köyün girişinde köy halkı, HDP’lilerin köye girmemelerini istedi. HDP’liler köylüler arasında konuşmalar devam ederken S.T adlı HDP/KCK’li kaleşnikofla köylüleri taradı.

Saldırganın HDP/KCK yöneticisi olduğu ve KCK’den bire süre cezaevinde yattıktan sonra tahliye edildiği öğrenildi.

Öte yandan ABD’nin Adana Başkonsolosu John L. Espinoza’nın Diyarbakır’a gelerek HDP’ye müzahir STK’ları ziyaret ettiği bir günde İdil’de böyle bir saldırının yapılması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Espinoza’nın Diyarbakır ziyaretleri katliamla taçlandırılıyor

Haçlı Terör Örgütü ABD’nin Adana Başkonsolosu John L. Espinoza’nın Diyarbakır’da HDP ve onlara yakın STK’ları her ziyaretinden sonra bölgede Müslümanların katledilmesi dikkat çekiyor.

ABD’nin Adana Başkonsolosu John L. Espinoza’nın geçen yıl Ramazan ayında, 6-7 Ekim olaylarında ve Cizre saldırısı sırasında ve son olarak dün Diyarbakır’a gelmesiyle Şırnak İdil ilçesinde PKK/HDP’lilerce HÜDA PAR üyelerinin katledilmesi tesadüf olarak görülmüyor.

Espinoza’nın bugün Diyarbakır’da HDP’ye yakın STK’ları ziyareti ve HDP’ye seçimde başarılar dileyip samimi pozlar vermesiyle aynı saatlerde İdil’de yapılan katliam kamuoyunun dikkatini çekti.

Espinoza’nın Diyarbakır başta olmak üzere bölgeye yaptığı ziyaretlere paralel HÜDA PAR üyelerine yönelik katliamların rutinleşmesi, HDP ve Amerikan konsolosunun Anadolu ahalisine karşı karanlık hesaplar peşinde işbirliği yaptıklarını gösteriyor.

Amerikancı şövenist hainlerin Anadolu’da Müslüman kanı döküyor olmasının baş müsebbibi de etnik Kürtçülerle stratejik ortaklık yapan AKP hükümetidir. Ünsal Zor’un katlinde parmağı olan AKP, Hüda-Par mensubu kardeşlerimizin de katlinden sorumludur…

Saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimizin şehâdetini kabul etmesini, HüdaPar yönetici ve mensublarına sabır ve sebat vermesini Allah’tan diliyoruz.

ADIMLAR Dergisi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et