SİYONİST AJANLAR DÜNYANIN HEDEFİNDE

Son iki günde dünyanın farklı iki coğrafyasından iki siyonist ajanın infaz edildiği haberleri geldi.

Mısır’da faaliyete geçtiğini bir siyonist ajanı infaz ederek duyuran ‘Kurtuluşun Öncüleri adlı örgüt,

infaz ettikleri Ziv Kipper adlı ajanın infaz görüntülerini de paylaştı.

‘Kurtuluşun Öncüleri-Şehit Muhammed Salah Birliği’ operasyonla ilgili bir de bildiri yayımladı.

7 Mayıs 2024’te Mısır’ın İskenderiye kentinde Ziv Kipper adlı “İsrailli” öldürüldü. Kurtuluşun Öncüleri-Şehit Muhammed Salah Birliği, eylemin ilk dakikalarını gösteren ve üzerinde “Gazze’nin çocuklarından Şalom,” yazan bir fotoğrafın yanı sıra eylemi üstlendiklerini deklare eden bir açıklama yayımladı. Açıklamanın bazı önemli bölümleri şöyle:

-Mossad için enformasyon toplama görevini iş adamı kimliğinin ve faaliyetlerinin ardında saklayan “İsrail” ajanı Ziv Kipper’i hedef aldığımızı deklare ediyoruz. Hedefin ajanlık faaliyetlerine dair istihbarat ayrıntılarını güvenlik şartları izin verdiği ölçüde aşamalı olarak yayınlayacağız.

– Mısır halkı, ahlâkın ve kahramanlığın cisimleşmiş hâlidir. Filistin’e ihanet etmedik ve etmeyeceğiz. Mısır’ı yöneten rejimin ihaneti ve düşmanla işbirliği, Mısır halkını ajanlara ulaşmaktan ve hainlerden hesap sormaktan alıkoyamayacak.

– Bu eylem, Mısırlıların 1948’den bu yana sürdürdükleri Siyonist düşmanla mücadele yolunda bir adımdır. Bu eylem, tümü Camp David sürecinden sonra gerçekleştirilen Süleyman Khater’in, Eymen Hassan’ın kahramanca eylemlerinin ve Mahmud Nureddin tarafından kurulan, 1984 ve 1985’te Siyonist ajanlara başarılı suikastler gerçekleştiren Mısır Devrim Grubu’nun eylemlerinin ve dahi şehit kahraman Muhammed Salah’ın Haziran 2023’teki eyleminin devamı niteliğindedir. Filistin’i desteklemenin ve Siyonizm’e düşmanlığın Mısırlıların ruhunun ayrılmaz bir parçası olduğunun kanıtıdır.

– Tüm Mısırlılardan halkımızın onurunu ve kutsal mekânlarımızı koruyan direniş kahramanlarımıza selam. Size şunu söylüyoruz: Yalnız değilsiniz, biz sizin desteğiniz ve dayanağınızız; gözünüzü hoşnut edecek şeyler göreceksiniz.

– Son olarak büyük Mısır halkımıza hatırlatmak isteriz ki topraklarımızı satıp kaynaklarımızı israf eden, halkı yoksullaştıran işbirlikçi rejimler, Filistin’e hiçbir şey sunmadı ve sunmayacak. Kardeşlerinizi ve davalarını terk etmeyin.

Kurtuluşun Öncüleri-Şehit Muhammed Salah Birliği

Öldürülen İsrailli-Kanadalı Ziv Kipper, güya meyve ve sebze ithalatı yapmak üzere Mısır’da bulunmaktaymış…

İsrail Dışişleri Bakanlığı olayı doğruladı ve konuyla yakından ilgilendiğini, bilgi toplamak ve gerektiğinde yardım sağlamak üzere İsrail’in Kahire Büyükelçiliği ile işbirliği içinde çalıştığını belirtti.

Ziv Kipper’in infaz ânı.

Kendilerine isim olarak aldıkları Şehid Muhammed Salah, geçtiğimiz yıl Haziran ayında İsrail sınırında 3 İsrail askerini öldürken girdiği çatışmada kendisi de şehid olmuştu.

Aksa Tufanı’nın gerçekleştirildiği 7 Ekim’den sonra Mısır’ın Sina bölgesinde silahlı bir direniş grubu kurulmuştu. Bu grup da deklarasyonlarını ilân ederken, arka duvarda yine Muhammed Salah İbrahim’in fotoğrafı ile poz vermişlerdi.

Bu arada, dünyanın bir diğer ucunda, Brezilya’nın Rio de Janeiro bölgesinde de bir siyonist ajanın infaz edildiği bildirildi. İnfaz edilen ajan kadınmış:

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et