YÜREK DAYANMAZ
Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil
Levent AKINCI
Sesi açın, dinleyin dinleyebilirseniz, dilsiz masum canlıların çığlıklarını.. İçimiz yanıyor efendiler!
Merak ediyorum; Chp’nin beton heykellere, Akp’nin de beton gökdelenlere, ve her iki cenahın da alkol, flört vs sefahat dolu gençlik festival ve konserlerine harcadığı milyonlar ile kaç tane daha yangın söndürme uçağı ve helikopteri alınabilirdi?
Merak ediyorum; partilere seçim zamanı hibe edilen milyonlar ile kaç tane yangın söndürme uçağı ve helikopteri alınabilirdi?
Merak ediyorum; futbol kulüplerinin zaman zaman affedilmiş olan milyonlarca liralık borçları ile kaç tane yangın söndürme uçağı ve helikopteri alınabilirdi?
Merak ediyorum; ülkenin kaymağını yiyen bazı firmaların affedilen milyonlarca liralık vergi borcu ile kaç tane yangın söndürme uçağı ve helikopteri alınabilirdi ve kaç tane sulama ve yangın söndürme göleti yapılabilirdi?
Ve merak ediyorum; yangın bölgelerinde fukara vatandaş traktörle ve kazmayla kürekle cansiperâne koşturur iken, ülkenin ihale kaymağını yiyen bazı firmaların şantiyelerindeki yüzlerce iş makinasından yangına müdahalede işe yarar olanlarından hiç yangın bölgelerine gönderilen olmuş mu?










