VEFATININ 99. YIL DÖNÜMÜNDE, ULU HAKAN ABDÜLHAMİD HAN’A RAHMET!

VEFATININ 99. YIL DÖNÜMÜNDE, ULU HAKAN ABDÜLHAMİD HAN’A RAHMET!

Büyük Doğu – İBDA‘nın tarih muhasebesinde “baş muhabbet kutbu” olarak işaretlenen ve ULU HAKAN diye vasıflandırılan 2. Abdülhamid Han Hazretleri‘nin Üstad Necip Fazıl tarafından en çok üstünde durulan özelliklerinden birisi, bütün Düyun-u Umumiye borçlarının silinmesine karşılık Yahudilere Filistin’den bir karış toprak vermeyi bile reddetmesi ve siyonizmin kurucusu Theodor Herzl‘e karşı sergilediği tavırdır. İBDA Mimarı Salih MİRZABEYOĞLU, “GERÇEK BİR BÜYÜK DOĞU PROJESİNDE İSRAİL DİYE BİR DEVLETE YER YOKTUR!” demişti. İşte, Abdülhamid Han kendi döneminde bu mânânın yaşatıcısı ve İsrail projesinin bir numaralı engelcisi olduğu için ULU HAKAN’dır.

Onun 99. vefat yıl dönümü olan bugün, seçim dönemlerinde ve en son “Başkanlık referandumu” tartışmalarında kendisini onunla denk tutturmaya kadar varan ve yandaşlarına bu yönde propaganda yaptıran, iktidara getirildiği ilk döneminde ekteki videoda göreceğiniz üzere, Abdülhamit Han’ın defettiği siyonizmin babası Theodor Herlz’in leşinin gömülü olduğu mezarı Ariel Şaron’la birlikte ziyaretten de geri kalmayan, bütün bunlar yetmez gibi bir de “İsrail’e muhtaç” olduğunu ilan eden “birisinin”, Beştepe’deki kaçak sarayında Yahudi ve Siyonistlerle nasıl kucaklaşıp kaynaştığını ibretle seyrediyoruz.

Manzara budur!

Nerede Ulu Hakan’ın çıfıt Yahudi’yi huzurundan kovan o tavrı, nerede bunların İsrail’e muhtaç hâlleri.

Ruhun şad olsun Ulu Hakan!

Seni şimdi daha derin anlıyor, çöken imparatorluğa rağmen milletini İsrail’e muhtaç kılmayacak siyasetine gıpta ederek Adımlar atıyoruz!..

Gerçek bir Büyük Doğu projesinin davacıları var olduğu müddetçe “İsrail diye bir devlete yer yoktur!” kavgası yaşayacak ve yaşatılacak!

Duâmız ve bu duâya bağlı Adımlarımız, bu emaneti hakkıyla taşımak niyetiyle.

Vatan topraklarından başlayarak Filistin‘de ve bütün İslâm Coğrafyası‘nda tek bir Siyonist, tek bir “İsrailci” bırakmamak hedefiyle!

ADIMLAR Fikir, Kültür, Siyaset Platformu
 

700x400

1234007_10151855869264533_809143993_n

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et