ŞEYTAN ABD, PUTİN’LE RÖPORTAJ YAPMAYI YASAKLADI

ABD’li televizyon sunucusu Tucker Carlson, ABD hükümetinin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le röportaj yapmayı yasakladığını ifade etti.

Fox News’in eski sunucusu Carlson, İsviçre medyasına verdiği röportajda, Washington’un tutumu nedeniyle Putin’le röportaj yapma planlarını gerçeğe dönüştüremediğini anlattı. Carlson, “Vladimir Putin’le röportaj yapmaya çalıştığımı biliyorsunuz, ancak ABD hükümeti beni durdurdu” dedi.

Beyaz Saray’ın ABD basınındaki içerikleri kontrol etmek için onlarca yıldır çok agresif girişimlerde bulunduğunu kaydeden Carlson, Ukrayna’daki çatışmaları örnek vererek, ABD halkının ‘büyük güçler arasındaki potansiyel nükleer çatışma’ hakkında her şeyi bilmesinin yasak olduğunu vurguladı.

Şeytan’ın çocukları insanları Allah Allah diyerek kandırır. Birilerinin bunun yalan olduğunu ortaya çıkarması işine gelmez. Ukrayna’daki savaşın sebebinin kendileri olduğunun, bu savaşın esasında Ukrayna’nın vatan savunması ile bir alâkasının olmadığının, Ukrayna’nın Doğu-Batı savaşında bir piyon olarak ileri sürüldüğünün ortaya çıkmasını kaldıramazlar. Saltanatları son bulur. Gerçeği örtmeye, yalana devam.

Bir Cevap Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin