VATAN HAİNİ TÜRKOPOLCÜLER SİYONİST PROPAGANDAYA DEVAM EDİYOR

Şevket Koray

Önceki yazımızı kutsal Kudüs toprakları için şiir okuyan kardeşimize, “Arap p***” denilerek saldıran Siyonist uşağı Türkopol şahıs vesilesiyle yazmıştık. 

Özetle, İsrail’i destekleyen sözde Türklerin Türk değil, (kutsal Kudüs’ü hedef alan) Haçlı Seferlerinde Türklere karşı savaşan hainlere verilen ad olan “Türkopol” olduklarını yazmıştık. 

Türkiye’den toprak talep eden Siyonizm’in propagandasını yapılmasının yasaklanması gerektiğini ve bunun bir millî güvenlik meselesi olduğunu da vurgulamıştık.

Ayrıca Adımlar’ın bu konuyla ilgili görüşü için aşağıdaki röportaja da bakılabilir:

*
Bugün ise, Türkopolcü bir topluluk tarafından, Ekşi Sözlük ve X üzerinden örgütlenen ve bot hesaplar kullanılarak “Ben Türk’üm Benim Filistin Diye Bir Davam Yok” başlıklı yeni bir siber siyonist propaganda faaliyeti organize edildi. 

İsrail’in kendisini destekleyenlere para dağıttığı kamuoyunda çıkan haberler arasında olduğuna göre; bu şüpheli şahısların İsrail lehine casusluk yapmak için, İsrail’den para alıp almadıklarının tespiti için mali hesapları incelenmelidir.
*

İnsanlığa karşı işlenen suçlara yardım ve yataklık yapan ve Anadolu topraklarını parçalamak niyetinde olanların kirli planlarınızı bozacağız!

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et