GAZZE AYNASINDA MODERN (!) DÜNYA

Gazze el Şifa Hastanesi hattında da 400’den fazla naaş buldozerler tarafından toplanıp bir yere gömülmüş halde bulundu.

Han Yunus el Nasır Hastanesinde de bulunanların sayısı 300’e yaklaşmıştı.

Bir halk canlı yayında katlediliyor kuşatmayla bombardımanla ve görülmemiş bir saldırganlıkla mahvediliyor.

Eğer burada olanların binde birini Rusya veya İran yapsaydı neredeyse 3. Dünya Savaşı başlatılmıştı. Sabah akşam her türlü medya ağında bunları görüyor olurduk.

Sosyal medyadaki saçma edit yerlerinden ünlülere farklı siyasi görüşlerden ve kökenlerden herkes olan bitene dair bir şeyler yazar toplum patlama noktasına getirilir ve öyle tutulurdu lakin burada ölenler İsrail yüzünden ölüyor haliyle kimsenin gerçekleri duymaması ve facianın boyutunu anlamaması için her şey yapılacak.

Bu tarz olayların normalleşmesi süreci 1930’larda Çin’de Etiyopya’da İspanya’da yaşanan savaşlarda katliamlara karşı gamsızca bakılması ve her ulusun kendisinin başına gelemeyecek bir şeymiş gibi görmesi sonucunda dünyanın büyük kısmında çok geçmeden yaşanmaya başladı.

Şu an her şey normalleştiriliyor.

NATO Rusya ile nükleer savaşı ve Doğu Avrupa’da 3 bin kilometrelik bir cephede son adama kadar savaşı sessiz sedasız olağan bir şey haline getiriyor. Yalanlanan her şey gerçek oluyor. NATO askerleri şimdilik ABD, Polonya, İngiltere, Fransa ve Almanya askerleri ile sınırlı şekilde ölüp gidiyor.

Kuzeyde küresel çapta bir savaş olağanlaştırılırken ve dünya gamsızlıkla bakarken güneyde de küresel çapta şehirlerin yerle bir edilmesi halkların görülmemiş bir hassasiyetle askeri olarak hedef alınıp oradan oraya sürülmesi yani sivillere yönelik büyük yıkımlar normalleştiriliyor.

ABD ölmekte olan bir imparatorluk ne kafayı Rusya’ya takmış olan Hillary ve Nuland ne İsrail İran meselesi ile Çin’e takılmış cumhuriyetçiler güçlerini korumanın yolunun dışarıda büyük zaferlerden geçtiğini düşünüyorlar ve bunun uğruna dünyayı felakete sürüklemekten asla çekinmeyeceklerdir.

ABD siyasetinde İsrail’in Kudüs’te ve Filistin’de her anlamda hakim olması Süleyman Tapınağını yeniden inşa etmesi ve son bir büyük savaşın dünyaya kıyameti getireceği ve ardından Hz İsa’nın gelişiyle cennete gideceklerine inanan evanjelik görüşte çok fazla kişi var.

Bunların on milyonlarca destekçisinin ve İsrail’in sonuna kadar ileri gitmesini dehşet bir şekilde istiyorlar.

Eskiden şöyle düşünürdüm her şey para ve güç üzerine odaklı geri kalan sadece bir kılıf lakin dünyada en dehşet verici şeyleri yapan yaptıran en tepedekilerin ekseriyetinin insanları kandırmak ve para ile oyalamak için kısmen bunu öne sürdüğünü düşünmeye başladım.

Garip pagan adetleriyle tuhaf ve çok küçük bir seçkin tabakaya özgün şeytani ritüellerle dolu ve salt hedonizmle birleşen batıda en tepedekilerin kafa yapısı gerçekten bambaşka bir halde.

Sadece sahip oldukları devasa kaynaklar değil bunu bir amaçla daha kutsal bir vazifeyle birleştirme gibi bir hırsa da sahipler.

Bunların içine battığı rezil durum dünyaya felaketi getiren şeylerden biri oldu ve olmaya da devam edecek. Şeytanı dahi aşıp ilahlaşma veya bir kutsal amacı özellikle de dünyayı yerle bir edecek amaçları gerçekleştirme çabası da tüm bu felaketlerin bir parçasını oluşturuyor. Eğer her şey sadece kağıt üstündeki rakamlardan veya basit nüfuz davasından ibaret olsa tüm bu olaylara gerek dahi kalmazdı.

İnternette basitleştirilen saçma sapan yerlerde anlatıla anlatıla laçka hale getiren dehşet verici her şey bilfiil gerçekte de var ancak tam olarak ne boyutta ve ne seviyede tüm bu olanlara etki sahibi emin olmak zor ancak bir şey sistematik olarak değersizleştiriliyorsa alay konusu haline getiriliyorsa ya onun saklanılması isteniyordur ya da onun yerle yeksan edilmesi.

Kaynak: Telegram – Enformasyon

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et