SALAVAT GETİREREK BATI’YA TESLİMİYET
Abdullah KAYACAN
“İKLİM YASASI” ile Türkiye’nin tapusunu -bildik anlamda tapusunu- Batı’ya teslim ettiler, hem de salavat getirerek… (*)
“Kahrolsun Kemalizm”e devam; hayırlı işler…
*
CNN isimli Zihne tecavüz merkezinde an itibariyle canlı yayında sözde Trump ve Netenyahu’nun görüşmesi değerlendiriliyordu birden sözü İran’a getirdiler.
Hukukçu Zeki Arıtürk…
Dr. Zekeriya Şahin…
Yahudiye karşılar ama, İsrail’e karşı olan İran’a daha karşılar…
“İran İsrail’e niye şunu yapmadı niye bunu yapmadı?” diye höykürürken ruhlarından hasetlik-fesatlık akıyor… Programı sunanın, tabiî ki, “Böyle atıp tutuyon da senin hükümetin ne yaptı İsrail’e lavuk” demesini beklemiyoruz…
Zİhne tecavüz görevlisi iki mütecaviz olarak buraya not ediyorum…
İkisi de birbirinden hain iki iblis…
Bir de yanlarında Halis Kutlu diye başka bir mütecaviz…
Yalancı Din Pezevenkleri…
Gerçek Müslümanların bir ân bile sevinmelerine tahammülleri yok…
Süfyanizm’in dezenformasyon bürosuna bağlı mütecavizler…
Takip edelim…
*
Haberiniz olsun Süfyanistler savaşa hazırlanıyorlar. Ülkeyi yeni bir “93 harbi” belâsına bulaştırma derdindeler.
İşin içinde yanına İsrail’i almış olarak yine İngiltere var.
Hem Suriye hem de Kafkasya’da Cephe oluşturmaya çalışıyorlar…
*
Gazzelileri düşündükleri için ateşkes ilân etmiyorlar; Suriye ve Güney Kafkas Cephesinde yapmayı düşündükleri şen’i işleri yaparken Gazze ayaklarına dolaşsın istemiyorlar.
Amerikan yardımlarının başında, Yahudi mermileriyle “ördek avı” misali avlanan Filistinlileri düşünerek Siyonazilerin ateşkes ilân ettiğine inanan var mı?
Şu ân Süfyanistler bir delilik hali yaşıyor… Yapmayı düşündükleri hamlelere karşılık verildiğinde dayanacak güçleri olmadığı hâlde ahmakça bir gözükaralık içindeler.
Kafkasya Cephesinde ciddi ciddi İngilizlerin önceki “KAFKAS HATTI”nı güncelleme hayali içindeler.
Gazze’de Filistinliler canlı yayında katledildikçe, İsrail’le birlikte bu cephelerde Şeytanî planlarını uygulamakta oldukça zorlanacaklar.
Diğer taraftan Süfyanizm’in karşısındaki cephenin de artık hızlanması gerekiyor.
…
Not: A. Kadir Selvi.
Zihne Tecavüz Merkezlerinde görev yapan en önemli mütecavizlerden…
(*) Sayın Kayacan, Yücel Arzen adlı şarkıcı milletvekilinin TBMM’de yaptığı salavat getirme şovuna atıf yapıyor. (Editör)










