GÖNÜLDAŞIMIZ ŞÜKRÜ KESKİN GÖZALTINDA

GÖNÜLDAŞIMIZ ŞÜKRÜ KESKİN GÖZALTINDA

Gönüldaşımız Şükrü Keskin hakkında “basın yoluyla yasadışı İBDA-C Örgütü propagandası yapmak” suçlamasıyla hakkında çıkarılan yakalama kararı üzerine bugün gözaltına alındı.

Öğlen saatlerinde ikâmet adresinde giden polis, gönüldaşımıza ulaşmak için orada bulunan ağabeyine telefonla aratıp gönüldaşımızın gelmesi söyleniyor. Gönüldaşımızın ağabeyine “şu ân Fatih’teyim, polise ver telefonu diledikleri yere geleyim” demesi üzerine telefonla konuşmaya yanaşmayan polisler, Şükrü Keskin’in ağabeyini yasadışı bir şekilde hakkında hiçbir gözaltı işlemi uygulamadan rehin alarak Fatih’e doğru yola çıkıyorlar. Gönüldaşımızın ağabeyine polislerin “Fatih Yavuz Selim’deki Tevfik Fikret karakoluna gelirse sizi serbest bırakırız” denmesi üzerine, Şükrü Keskin dakikalar sonrasında kendisine refakat eden diğer gönüldaşlarımız eşliğinde söz konusu karakola gidiyor.

Karakolun polislerini dahi şaşırtan bir tutumla n’idüğü belirsiz bir şekilde maskeli kişiler tarafından büyük bir panikle üzerine çullanılması sonrasında, gözaltına alınması sonrasında konu hakkında bilgi almak üzere avukat gönüldaşlarımız da karakola gidiyor. Avukatlara çıkarılan zorlukların ardından, bir savcının Şükrü gönüldaşımız hakkında “basın yoluyla yasadışı İBDA-C Örgütü propagandası yapmak” suçlamasıyla soruşturma açıldığını söyleniyor.

Şükrü gönüldaşımızın gözaltına alındığı haberini duyan onlarca gönüldaşın karakolun önünde toplanması sonrasında, hakkında bilgi almak için karakola giren gönüldaşlarımızla yaşanan bir arbedenin ardından söz konusu maskeli şahıslar, adetâ kaçırırcasına gönüldaşımızı arabaya bindirerek hemen yakında bulunan Aksaray TEM Şube Müdürlüğü’ne gidiyorlar.

Türkiye daha dün Dolmabahçe’de kahpe bir bombalı saldırı ile katledilen 40’a yakın canının ve kat be kat fazlası yaralılarının öfkesini yaşarken;

Adeta bu saldırıların sorumlusu Şükrü Keskin veya İBDA mensuplarıymış gibi, gönüldaşımıza karşı, tam da Mevlit Kandili akşamı giriştikleri bu tutum dikkat çekici bir manidarlık ifâde etmektedir. ..

Mevcut polis teşkilâtının tüm üyelerinin katledilen polislerin katillerinin yakalanması için seferber edileceğine, sanki bazılarının fırsattan istifade gönüldaşımızı gözaltına almak için görevlendirilmesini iktidarın sergilediği tutum açısından ayrıca not ettik.

Gerçek vatansever, gerçek mücahid, gerçek milliyetçi ve gerçek bir İbdacı olan Şükrü Keskin gönüldaşımıza karşı girişilen bu hadisenin takipçisiyiz!

ADIMLAR

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et