KEDİ CİNAYETİ – TELEGRAM CİNEYETİ


Ahmet ÖLÇÜLÜ

Başakşehir’deki bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca döverek ölümüne neden olan İbrahim Keloğlan’ın yargılandığı dava Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Seyirciye açık gerçekleştirilen duruşmaya Sivil Toplum Kuruluşları ve hayvan severler yoğunluk oluşturdu. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi.

Duruşmaya AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katılacak.

Ne güzel hassasiyet değil mi?

Bir kedi için bütün Türkiye harekete geçmiş.

Olması gereken de bu, her bir canlının ayrı bir kıymeti, değeri var…

Var olmaya var da, Milletvekillerine kadar bu abartılı alâkanın sebebi ne?

Sebebi Erdoğan…

Haberden takip edelim:

“İstanbul’da İbrahim Keloğlan isimli şahsın oturduğu sitedeki kediyi katletmesi, Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı. Keloğlan’ın, sevk edildiği mahkemece tahliye edilmesi ise tepkilere neden olmuştu. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olayla ilgili gece yarısı kendisini aradığını ve “Nasıl olur böyle bir şey?” dediğini anlattı.

Bakan Tunç, olayla ilgili “Kedi Eros’la ilgili o videoyu sonuna kadar izleyemedim. Peşinden koşarken kapattım. Burada kişi 1 ay tutuklu kalmış sonrasında hüküm verilmiş bu hükümde hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilmiş. Hemen Cumhuriyet Savcılığımız itiraz etti, itiraz neticesinde Ağır Ceza Mahkemesi kararı kaldırdı yargılama yeniden başlayacak.” dedi.

Bakan Tunç, “Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanı’mız bir gece yarısı ‘Nasıl olur böyle bir şey?’ diye beni aradı. Hepimiz bu konuda hassasız. Ceza almış, hükmün açıklanmasının geri açıklanması müessessi var. Cumhurbaşkanımız, kamu vicdanında bunun yeri olmadığını söyledi. Cumhurbaşkanımız, bizzat takip ediyor. ” diye konuştu.

Şu kedi hassasiyeti gözleri yaşartmaz mı?

Peki, Kumandan Mirzabeyoğlu’na 16 yılı AKP iktidarı döneminde olmak kaydıyla 18 sene boyunca yapılan işkence?

Ve 18 yıllık işkence sonucunda yine AKP iktidarında Kumandan Mirzabeyoğlu’nun işkenceyle katledilmesi…

Soruşturan var mı?

Niye örtüyorlar?

Kedi için ayağa kalkmayı bildiklerine göre, demek istediklerinde ayağa kalkabiliyorlar.

İki cinayet; birinde kedi diğerinde bir insan…

Kedi en üst seviyede takibe mevzu oluyor da insan olmuyor.

İnsanlığın bir değeri mi yok yoksa Mirzabeyoğlu’na özel bir durum mu söz konusu?

Nereden baksanız İmânsız İslâmcılık rejimi elinizde kalıyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et