VAHHABİ KAYNAKLARI ESAS ALAN “SIKI FİLİSTİNCİLER”, GAZZE’NİN GERÇEK DOSTU YEMEN’E DÜŞMANLIK OPERASYONUNU BAŞLATTI!

Aydın ALKAN

Sosyal medya denen yalanların yayılabildiği, hakikatlerin sürekli sansürle perdelendiği cadı kazanında, dün paylaşılan bir haber hızla dolaşıma sokuldu.

Selefi kaynaklardan gelen habere göre; “Yemen’in önde gelen Sünni alimlerinden Şeyh Salih Hantus, Husi saldırıları sonucu katledildi.”

Kur’an ve Hadîs hocası olmak dışında hiçbir faaliyeti olmadığı” izlenimi verilen paylaşımlarda “Husiler, Şeyh Salih Hantus’un evini silahlarla basarak, ailesini ve kendisini katletti!” denilmekte.

Üstelik: “Yerel kaynaklar, Husi grubun Hantus’tan “artık İslami dersler vermemesini” istediği, Hantus’un ise bu talebi reddetmesi sonucu evinin kuşatıldığı ve saldırılar sonucu şehit edildiğini belirtti.”

“Kur’an ve Hadis dersleri vermek isteyen masum Hoca” sosu da kullanılmış haberlerde!

Konuyla ilgili Husi kaynakların açıklamasının gizlendiği paylaşımlarda, “Hantus’un düşman unsurlardan aylık para aldığını, bu parayla halktan bazı kişileri silahlandırdığını ve camiyi üs olarak kullanarak yasadışı faaliyetler planladığı. Çatışma sırasında 3 Husi polisini öldürdüğü” ifadeleri perdelenmekte.

SIKI FİLİSTİNCİLİK” PERDESİ ALTINDA, GÖZÜ DÖNMÜŞ İSRAİLCİLİK!

Sadece ama sadece Vahhabi-Selefi kaynaklardan yayılan paylaşım ve haberlere atlayan “Sünnet ve Cemaat Ehli” manâsına Ehl-i Sünnet geçinen şahsiyetlere sormak lazım:

Hoca kimdir?

Nasıl bir “Sünni”dir?

“Sünnet ve Cemaat Ehli” midir?

Yoksa, İslâm Büyüklerine, Velîlere müşrik, bağlılarına kâfir diyen Vahhabi-Selefi kitlenin “Sünni Hoca”sı mıdır?

Bu haber görünümlü 5. kol faaliyetleri ile isteniyor ki, sadece bir fotoğraf ve “Sünni Hoca, âlim” ifadesi üzerinden, hep birlikte Yemen’e düşman kesilelim!

Diğer yandan; Yemen Husîleri GAZZE için, sistemli olarak İsrail başta olmak üzere ABD-AB ve sair düşmanlara sistemli taarruzlar yapar ve can damarlarını keserken, güya “Ehl-i Sünnet” adına Husilere karşı fitne-fesat yapmak için dolaşıma sürülen bu haberler üzerinden;

BAŞTA GAZZE olmak üzere, Anadolu insanının Husîlere duyduğu sevgi ve hayranlığa karşı düşmanlık tohumları ekmek dışında bir gayesi olmayan bu haberleri paylaşmak ne demektir?

Söz konusu Hoca’nın İsrail karşısında savaşan Husilere destek olmak yerine, onlara karşı çevresini örgütlemek, silahlanmak ve 3 Husi polisi öldürmesi neden görmezden gelinmekte ve paylaşımlarda ifade edilmemektedir?

Husilerin yaşadığı şartlar, bizzat bu topraklarda yaşansa: ABD-İsrail’le savaşsak ve kalkıp buradaki bazı “Hacı-Hoca”lar savaşımızı baltalamaya çalışsa, yapılacak olan yine budur.

Vahhabi-Selefilerin EKSİK-YALAN haberleri üzerinden burada Sünnet ve Cemaat Ehli’ni, Gerçek Gazze Dostu Yiğit Yemen halkına karşı kışkırtmak da suçtur!

Bir de “Kur’ân ve Hadis âlimi” üzerinden Allah ve Resûlü’nü istismar ederek bu “Hoca”ya meşruiyet sağlamak da ayrı bir iğrençliktir.

Sahada ne olduğunu elbet bilemeyiz! Gerçekte ne olduğunu!

Eğer masumsa “Allah rahmet eylesin, şehâdeti kabul olsun!” de ve geç!

Buradan Yemen ve Gazze Direniş Cephesine buğz çıkarmak, işte tam bu: Amerikancı İslâmcılıktır ve alçaklıktır!!!

HEM “MÜSLÜMAN”, HEM İSRAİLCİ OLMAK!!!

Türkiye’de “Sünnet ve Cemaat Ehli” olmak iddiasındaki bu tiplerin Selefileştiklerini, düşmanlıkta ve dostlukta “ifrat” yolunu seçerek Selefi ahlâkını benimsediklerini defalarca ifade etmiştik.

Irak ve Suriye’de Amerika’ya, dolayısıyla İsrail politikalarına karşı savaşan samimi, gerçek Selefileri “harici köpek” diye yaftalayan bu tipler; “Suriye Cihâdı” olarak sahiplendikleri Suriye’nin işgâli sürecinde rol alan Amerikancı-İsrailci BOP Selefilerini ise “Ehl-i Sünnet kardeşlerimiz” olarak sahipleniverdiler.

Sebeb?

Neo-Osmanlı hedefimizde ortağız!”

Al sana ortaklık” fotoğrafı Tel-Aviv meydanlarında paylaşılıp, buna resmi açıklamalar da eşlik edince; pişkinleri tevil yollu savunmaya geçerken, ahmakları “n’oluyor?!” şaşkınlığına bürünüverdiler.

BOP’u (Büyük Ortadoğu Projesi) “Neo-Osmancılık” politikasıyla kılıflayan İsrail-Amerika-İngiltere’nin politikaları dışında bırak hareket etmeyi, düşünemeyen, en ufak bir tepki veremeyen bir İslâmcılık!

Zira buradaki İslâmcılık, tam da BOP Eşbaşkanlığına eşlik edecek şekilde süreç içerisinde BOP İslâmcılığına evrildi…

Ham ve kaba Şiî nefreti öylesine gözlerini bürümüş ki, Siyonist Propaganda makinesi bunlara herhangi bir “Şiî” kartı gösterince, yerlerinde duramıyorlar!

Siyonizmin dilediği gibi sürdüğü bir tarla hâline gelen BOP’çu Selefi ahmaklığını, İslâm’ın bayraktarlığını yapmış Anadolu’nun tasavvuf temelli Sünnet ve Cemaat Ehli anlayışı içerisinde de yaşatmaya çalışıyorlar!

Pentagon Yalan Makinesi, İsrail Düşmanı Saddam Hüseyin’e “Diktaör! Zalim!” propagandasına başlıyor; hoop, bizim “Ehl-i Sünnet kardeşler”, “Kahrolsun Amerika, ama Saddam da Zalim’di!” diye, Amerika-İsrail’in istediği şekilde “tarafsızlık” görünümlü İsrail-Amerika taraftarlığına geçiyorlar!

Pentagon Yalan Makinesi, İsrail Düşmanı Kaddafi’ye “Kâfir! Diktatör!” propagandasına başlıyor; hoop, bizim “Ehl-i Sünnet kardeşler”in Selefileri Libya Cephesine cihâd(!)a taşınırken, burada Demokrasi Dininin meczubu hâline gelmiş “Sünnet ve Cemaat Ehli” geçinen tipler, NATO ağzıyla “Diktatör’ün Sonu!” naraları atıyorlar!

Pentagon Yalan Makinesi, İsrail Düşmanı Beşşar Esad’a “Soykırımcı! Diktatör!” propagandasına başlıyor; hoop, bizim “Ehl-i Sünnet kardeşler”, İsrail-Amerika-İngiltere ile anlaşan Colani’yi “fatih”, Şam-ı Şerif’in işgalini de “Şam’ın Fethi” naralarıyla kutluyorlar!

İşte böyle feraset(!) ve basiret(!) sahibi Hacı-Hoca-Âlimdirler!

Türkiye’nin NATO işgâli altında olmasına, İsrail karşısında hükümetin ikiyüzlü politikalarına, Irak-Libya-Afganistan-Suriye işgâlindeki rolüne ses çıkarmazlar (elbette Suriye burada istisnadır, “cici Selefiler” yanlarında olduğu için), YEMEN’İN KAHRAMAN HUSİLERİ sırf itikaden Zeydî diye, doğrusunu bildikleri halde eksik verdikleri YALAN HABERLER üzerine GAZZE’NİN GERÇEK DOSTU YEMEN HUSİLERİ’ne düşmanlık yaparlar!

Neticede Türkiye’de kendisini “Sünnet ve Cemaat Ehli” olarak pazarlayan bir kısım Hacı-Hoca-Âlim-Zart-Zurt’un, özünde İsrail diye bir düşmanı yoktur!

Çünkü onlar, “kör bir düşmanlık” tavrında olan, bu sebeple Amerika-İsrail-İngiltere’nin rahatlıkla güdebildiği, yönlendirdiği Selefi ahlâkını benimsemekte, yozlaşmakta beis görmemişlerdir.

Bunlar isterler ki; Sözcü gazetesi İslâm’a hakaret etsin de; Akit, Mustafa Kemâl’e laf soksun! Bunlar da Akit’i alkışlayarak “rahatlasın”!

Muhalefet Allah Resûlü’ne küfretsin de, iktidar çevresi onlara “kâfir”, “Ebu Cehil’in torunları!” diyebilsin! Ve bunlar da hükümetin ardında saf oluşturarak “tatmin” olsunlar…

Bu tiplerin İslâm Temelli Siyaset ve Mücadele’den anladıkları budur!

Ve İsrail’e, İslâm Düşmanlığı yapan muhalefet figürlerine ihtiyaçları vardır. İsrail ve Anadoludaki İslâm düşmanlarının da bunlara…

Yeter ki Gazze soykırımı karşısında İsrail’e karşı harekete geçen Yemen, İran, Hizbullah’ın soylu duruşu görmezden gelinsin; bir taş dahi atmayan “irade”leri bir yana, Kürecik, İncirlik, NATO üzerinden destekledikleri, can suyu oldukları gerçeği, ikiyüzlülükleri, sahtekârlıkları perdelensin!

FİLİSTİN’İN KURTULUŞ SAVAŞI VE BOZGUNCULUK

Neticede; Yemen’in Yiğit Husileri, Vahhabi Arabistan’ın, ABD ve İngiltere ile birlikte türlü engellemelere karşın Gazze’de soykırım uygulayan İsrail’e füzeler gönderir;

Aden Körfezi başta, Kızıldeniz’i ABD-İsrail-İngiltere ve işbirlikçilerine dar ederken;

İsrail ve destekçilerinin yararına olacak şekilde, sözde “mezhep hassasiyeti” altında şövenizm yaparak Husilerin karşısında konumlanılırsa, bu davranışı sergileyenin hacı-hoca-âlim, kim olursa olsun; görünüşüne bakmadan düşman unsuru olarak görülmesi tabiîdir.

Filistin’in Kurtuluş Savaşı verilmektedir!

Kurtuluş Savaşları, işbirlikçiliğe, bozgunculuğa hiçbir mazeret tanınmaması gereken zamanlardır.

Bunu yapan ister hoca, ister âlim olsun! “Hoca”lığı ve “âlim”liği, gösterdiği davranışla sakıttır; o da ayrı.

Allah müminlere rahmet etsin!

İsrail’e düşmanlık edenlere düşmanlık edenleri ise kahretsin!

Bir Cevap Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin