BU ENKAZDAN DİRİLEREK ÇIKACAĞIZ!

6 Şubat gecesi ve öğlen saatlerinde Maraş merkezli gerçekleşen iki büyük deprem sonrasında vefât eden bütün müminlere rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz!

Enkaz altında can derdinde olup kurtarılmayı bekleyen bütün kardeşlerimiz için hayırlı kurtuluş şartlarının oluşmasını diliyor ve süreci büyük bir dikkat ve öfkeyle takib ediyoruz.

Depremin yaşandığı ilk saatler itibariyle bölgede uzun süren uğraşlar sonrasında Maraş başta olmak üzere, çevre illerdeki gönüldaşlarımıza ulaşmış bulunuyoruz.

Gönüldaşlarımız ve aileleri her iki depremden de sağ kurtulmakla birlikte yakın akrabaları içerisinde çok sayıda can kaybının yaşandığını, ağır enkaz altında bir çok akrabalarının canlı bir şekilde yardım beklediklerini üzülerek bildiriyoruz.

Uzmanların “500 yıldır yaşanan bir gerilimin boşalması” olarak dikkat çektikleri 500 yıldır beklenen BÜYÜK ANADOLU DEPREMİ’nin devasa boyutu ve kendisine eş bir şekilde doğuracağı neticeleri takdirinize bırakıyoruz.

Her türlü takdiri kuşatan Mutlak Takdir Sahibi, Hayırla da Şerle de imtihân eden Allah’tan, Anadolu ve komşu ülkelerdeki kardeşlerimiz hakkında hayırlısını nasib etmesini ve buna dayanma kuvvetini vermesini diliyoruz.

Şehidleri ve enkaz altında şehâdeti bekleyenleri ile birlikte Anadolu ve Anadolulu elbet bu enkazdan yepyeni bir ruh ve fışkırışla çıkacak ve 500 yıldır beklediği dirilişi gerçekleştirecektir!

ADIMLAR

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et