AKP ABD’YE YİNE VERECEK

AKP ABD’YE YİNE VERECEK

ABD’de yaşayan Türklerin yayın yaptığı posta212.com adlı internet sitesinde yazan İlhan Tanır’ın aktardıklarına göre terörist ABD, Irak Milli Cephe’sine karşı bir saldırı hazırlığında. Amerika terör saldırısı için İncirlik’i kullanacakmış.

AKP İncirlik Üssünün kullanımına izin verir mi?

Daha önce kaç defa vermedi mi? Terörist Amerika en pis işlerini İncirlik üzerinden yürütmedi mi? Bu pis faaliyetler arasında vatanlarını işgalci terörist haçlı ordularına karşı korumak için savaşırken haçlılar tarafından esir edilen Müslümanların rahatça işkence yapılmak üzere Guantanamo’ya kaçırılması da yok muydu? Kaç seferde, kaç Müslüman mücahidin Guantanamo’ya kaçırılmasında İncirlik kullanıldı, AKP bunu açıklayabilir mi?

İhanet, bedeli kolay ödenecek bir suç değil. Hele Allah’a, vatana, Allah ve vatanı için savaşan mücahidlere karşı işlenmişse.

“Türkiye NATO toprağıdır!” diyerek, ülkenin tamamını haçlı terör şebekelerinin toprağı yapan bir adam, daha önce defaatle verdiği gibi Amerika’ya yine izin verecektir.

(Bu adam bir de, “Çanakkale’de haçlıları nasıl yendik!” diye çıkıp bir de edebiyat yapmıyor mu…)

 

ADIMLAR HABER – YORUM

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et