ŞEHİD ŞEYH YASİN’E SELÂM – KURTARMAK İÇİN KURTULMAK GEREK

Gazze direnişinin liderlerinden Şeyh Yasin’in şehadetinin 20. yılı…

Sabah namazını kıldıktan sonra camiden çıkarken -tekerlekli sandalyesinde- İsrail’in düzenlediği hava saldırısında attığı bomba ile şehid oldu. Camiden beraber çıktığı cemaat de etrafında olduğundan, birçok yiğitle birlikte şehadete erdiler…

Korkak, ödlek, makam ve mevkilerinden başka bir şey düşünmediği hâlde güya Filistin’i düşünüyormuş, sahip çıkıyormuş gibi yapan, “korkmuyoruz ama…” diye başlayan cümleler kurarak ödlekliğini örtmeye çalışan münafıkların tersine, korkmadıklarını ölümün üzerine giderek gösteren yiğitlerdi…

Şimdi onların evlatları korkusuzca ölüme giderek düşmana hayatlarında yemedikleri bir darbe vurdular. Allah muzaffer kılsın inşallah.

Kardeşlerimiz, evlatlarımız orada katledilirken, burada bu katliamı seyretmemize sebep olan işbirlikçilerle elbette hesaplaşma gününde onca hesapla birlikte bu ihanetlerin de hesabını soracağız.

Şeyh Yasin’i dinleyin, ölüm güzel şey diyenlere kulak verin. Verin ki kalbinizin pası sökülsün… Dinleyin ki görmez gözleriniz açılsın da münafıkları görebilesiniz. Bakın bakalım bugün kardeşlerimize yardıma gidemeyişimizin sebebi kimlerdir? CHP midir yoksa İmânsız İslâmcılar mı? Bu yolu tıkayanlar bildik mânâda Batıcılar mı yoksa onlardan işbirlikçiliği devralan ve Batı ile bu defa kendileri çıkar birliği yapan sözde müslümanlar mı?

Düşman oku kimleri hedef alıyor, kimler düşmana yaltaklanıp, para dilenip, ticarete devam ediyor?

Er meydanına kim çıkıyor, kim kaçıyor?

Er meydanına çıkacakları kim bundan men ediyor, yollarını kesiyor?

Mısır’da duvara yazmışlar:

“Üzgünüz Filistin, biz de işgâl altındayız!”

Kurtarmak için kurtulmak gerek!

GAYESİNE ERMEMİŞ SAVAŞLAR, BİTMEMİŞTİR!

Kardeşiz diyen ya kardeşliğin gereğini yapsın ve düşmana karşı bizimle birlik olsun veya kalleşliği ile tescillensin!

İşte şehidler, iste gaziler, işte savaşanlar ve işte yol!

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et