İÇİMİZDEKİ YAHUDİ KATİLLERİ UNUTTURMAYALIM


Selim Gürselgil

İki yıldır bütün kamuoyu -afedersiniz- bitarafını yırttı: “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup Gazze’de çocuk katliamı yapanlar hakkında bir şey yapılsın!” (Sayılarının birkaç bin olduğu söyleniyor.)

Konu meclise bile getirildi. Ama hâlâ tıs yok.

Yine gündemde. Gazze aktivistleri, “bize Türk pasaportu taşıyan İsrailliler işkence yaptı. Hepsi Türkçe konuşuyorlardı” diyor. Muhtemelen yine tıs çıkmayacak.

Ne Trump korkusuymuş arkadaş! Şov olunca, nutuk olunca en önde koş, “şiddetle kınama”, “lânetleme” olunca mangalda kül bırakma, ama en küçük bir fiilî adım atmaya gelince “gözleri var görmez, kulakları var işitmez”i oyna.

Trump mı lan o? (Şaka şaka, korkmayın o kadar.)

(Not: Gazze ateşkesi ile bu konular gündemden uzaklaştırılmak isteniyor ama takipçisi olmaya devam… -Adımlar)

Bir Cevap Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin