ABD BAŞKAN ADAYI KENNEDY:ABD’NİN BİYOLABORATUVARLARI BİRÇOK ÜLKEDE İĞRENÇ BİYOLOJİK SİLAHLAR ÜRETİYOR. ZELENSKİY, NATO’YA ‘HAYIR’ DİYEREK RUSYA’YLA ÇATIŞMADAN KAÇINABİLİRDİ.

ABD Başkan adayı Robert F. Kennedy Jr., ABD’nin biyolaboratuvarlarının Ukrayna dahil birçok ülkede faaliyet yürüttüğünü belirtti.

ABD’nin 1963’te suikasta kurban giden eski Başkanı John F. Kennedy’nin (JFK) yeğeni, 1968’de başkan adayıyken suikasta kurban giden eski Adalet Bakanı Robert F. Kennedy’nin oğlu ve ABD Başkan adayı Robert F. Kennedy Jr., Elon Musk’la Twitter üzerinden yaptıkları yayın sırasında mevcut ABD yönetiminin tüm dünyada yayılan biyolaboratuvarlarını eleştirdi.

ABD tarafından kurulan biyolaboratuvarların Ukrayna dahil dünyanın her yerine yayılmış durumda olduğunun altını çizen Kennedy Jr., söz konusu tesislerde her türden iğrenç biyolojik silahların geliştirildiğini kaydetti. Kennedy Jr., daha önceki bir açıklamasında, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’in ‘NATO’ya hayır diyerek çatışmadan kaçınabileceğini’ söylemişti.

SAVAŞA, NATO’YA KATILMAK İSTEYİP RUSYA’YI KIŞKIRTARAK ZELENSKİ SEBEP OLDU

Zelenskiy’in, Biden yönetimindeki neo-muhafazakârlar ve Ukrayna hükümeti içindeki şiddet yanlısı faşist unsurlar tarafından NATO’ya giden tehlikeli yolu sürdürmeye zorlandığının altını çizen Kennedy Jr., Zelenskiy’in ABD’nin nükleer kapasiteli ‘Aegis füze rampalarını Ukrayna’nın Rusya ile 1.200 millik sınırına yerleştirmesine bile izin verdiğini’ ve böylece Rusya’yı kışkırttığını da sözlerine eklemişti.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et