43 ŞEHİD, BİNLERCE YARALI…

43 ŞEHİD, BİNLERCE YARALI…

Haçlı terör örgütü Amerika’nın elbaşı Trump’ın, Amerika’nın İsrail Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararı bugün uygulamaya konuldu.

Elçiliğin Kudüs’e taşınması, Kudüs’ün İsrail’a ait olduğunu söylemek demek.

Kudüs İsrail’e mi ait?

Kudüs Müslümanların değil mi?

Kudüs, Ulu Hakan’ın mirası değil mi?

Kudüs, Allah’ın ve Resulü’nün Müslümanlara emaneti, Selahaddin Eyyubî’nin fethi değil mi?

Kudüs bizim ilk kıblemiz değil mi?

Amerika’nın İslâm’a ve Müslümanlara karşı bu açık meydan okuması ve İslâm’a karşı düşmanlığını bir kez daha ortaya koymuş olması, İsrail tarafından da bir zafer olarak değerlendiriliyor.

Amerika, Müslümanlara karşı düşmanlığını açık ve aleni bir şekilde izhar eder, İsrail buna zafer diye sevinirken…

Bu saldırıya karşı koymaya çalışan Filistinli Akıncılar, Yahudi terör devleti İsrail’in açtığı ateş sonucu 43 şehid verirken, binlercesi de yaralandı…

Buraya kadar ortada aslında anormal bir durum yok.

Düşman düşmanlığını yaparken, Müslümanlar da imanlarının gereğini yapıyor ve canları pahasına Kudüs’ü savunmaya çalışıyorlar.

Filistin’li Müslümanlar kan ve can pahası bu saldırıya karşı durmaya çalışırken, İslâm âleminin güya liderleri ne yapıyor?

Yüksek veya alçak sesle kınıyorlar.

Bunun kabul edilemez olduğunu söylüyorlar.

Uluslar arası toplumun müdahale etmemesini eleştirip, kendileri bir şey yapacak yerde Haçlı Avrupa’yı bir şey yapmaya çağırıyorlar, yapmayanları da kahramanca kınamış oluyorlar.

Neticede 43 şehid ve 2000’e yakın yaralı olmasına rağmen, müminler, Allah’tan başka kimseye baş eğmeyenler, can ve kan pahası direnişin nasıl olması gerektiğini gösteriyorlar.

“Reis bizi Filistin’e götür!” sloganları yükselmiyor tribünlerden…

“Ben gideceğim, arkamdan siz geleceksiniz!” diyen kimse yok meydanda…

Ama bolca kınama var, kabul edilemez diye keskin açıklamalar var…

Müslümanlar şehid olmaya devam ediyor, Kudüs’ün bizden koparılmak istenmesine karşı direniyorlar.

Şehidlere selâm olsun…

Haftalardır devam eden direnişte 50’ye yakın şehid verilmişken, sırf bugün bir o kadar daha şehidimiz oldu.

Liderlerin gözü ise İsrail’den gelecek turistlerde. Sahi bu sene kaç tane İsrail’li katil ülkemize gelip, biz de onların tatilini huzur ve güvende geçirmeleri için elimizden geleni yapıp, her türlü hizmeti vermek için emirlerine amade olurken,  onlar katlettikleri Müslümanların stresini bizim sayemizde atıp, yeni katliamlar yapmak üzere moral motivasyon elde etmiş olarak ülkemizden ayrılacaklar?

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogcu bunu beğendi: