ERDOĞAN’DAN, CEMAL KAŞIKÇI CİNAYETİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA; YA MİRZABEYOĞLU SUİKASTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar-Çekmeköy metro hattı açılışında, Cemil Kaşıkçı cinayetiyle ilgili “Biz kararlıyız dedik. Bu konuyla ilgili açıklamaları Salı günü grup toplantısında yapacağım. Burada adaleti arıyoruz. Bu tüm çıplağıyla ortaya çıkacak. 15 kişi niye geldi, 18 kişi niye tutuklandı. Bunları Salı günü çok daha farklı şekilde anlatacağım” dedi.

Kumandan Salih Mirzabeyoğlu’nun katillerinin bulunması, cinayetin aydınlanması konusunda kararlılık niye yok? Mirzabeyoğlu cinayetinin aydınlatılması adaletin dışında mı yani? Mirzabeyoğlu cinayeti niçin bütün çıplaklığıyla ortaya çıkartılmaz, ortaya çıkartılmak istenmez? Telegramcılar kaç kişi ve nerede? Nereye gittiler, şimdi ne yapıyorlar? Boş mu duruyorlar? Şimdi hedeflerinde kim var? Millî ve yerli olduğunu iddia eden iktidara rağmen, bu gayrı millî çete nasıl ülkede cinayetler işleyebiliyor?

Telegram ilk başladığında, cihazın başındakiler Ergenekoncu denilenler arasında iken Ergenekon operasyonları sonrasında Fetullahçı’lar cihazın başına geçip Kumandan’a işkence yapmaya devam ederken, “ne istedilerse verilen” Fetullahçılar “FETÖ” olduktan ve onlara operasyon yapıldıktan sonra cihaz başındaki kadro da değişti ve Kumandan’a işkence yapma görevini bu yeni ekip devraldı. Ki bu arada işkencecilerden Mehmet Karabörk serbest bırakılıp yurt dışına kapağı atması da seyredildi.

Kumandan’a suikast de TELEGRAM cihazının kontrolünü devralan bu son ekip işbaşındayken gerçekleşti.

Kendisine gerçekleştirilen suikastten 25 gün kadar önce, “Bana suikast düzenleyecekler, başıma bir şey gelirse sebebi TELEGRAM’dır, benim bir sağlık problemim yok!” diyerek, kendisine yapılacak suikasti haber veren Mirzabeyoğlu’na bu suikastin gerçekleşmesi bile isteye seyredildi, engellenmedi.

Kumandan yıllarca TELEGRAM işkencesi görürken, AKP iktidarları TELEGRAM’ı görmezden gelip, Kumandan’a işkence yapılmadığını ileri sürdü. En nihayetinde Kumandan TELEGRAM işkencesi ile katledildi ve şimdi de onun ardından bu cinayetle ilgili kimse konuşmak istemiyor.

Niçin?

Ekte görülen belgede, Kumandan Mirzabeyoğlu’na işkence yapıldığı hususunda CHP’lilerin vermiş olduğu soru önergesine AKP’li Adalet bakanı Sadullah Ergin’in “işkence yoktur” diyerek vermiş olduğu cevabı görüyorsunuz.

Mirzabeyoğlu’na yapılan işkenceyi CHP’liler sordu da, AKP bunu inkâr etti.

İnkâr ettiler ve bu inkâr ve görmezden gelme süreci sonunda, Kumandan, “beni öldürecekler!” diye suikasti ihbar etmesine rağmen suikast gerçekleşti.

Evet, Sayın Erdoğan, bu suikasti de bütün çıplaklığıyla ortaya çıkartacak mısınız?

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et