MEHMETÇİK NATO İÇİN KOSOVA’DA

Haçlı Batı’nın şımarttığı işbirlikçi Arnavutlar, Sırplara karşı Haçlıların süngüsü vazifesi görürken, bu haksız duruma ve kendilerine yapılan haksız uygulamalara tepki gösteren Sırpların sokaklara taşarak Arnavutlara kalkan olan NATO askerlerini yaralaması üzerine, NATO bölgeye takviye gönderme kararı almış ve bu çerçevede de hemen mehmetçiğin Haçlı Batı adına Kosova’ya gitmesi istenmiş ve işbirlikçi AKP iktidarı da bu talebi ikiletmeden kabul etmişti.

Haçlı Batı için mehmetçiğimiz, “en iyi ihraç malınız ordunuz” tabiri ile ifade ettikleri üzere, ihraç malı bir metadan ibaret. Batılıların canı tatlı ve pahalı. Mehmetçiğe ise, senin canın can değil patlıcan muamalesi yapılıyor.

İşin stratejik boyutu ise, müslüman dünyada Rusya’ya yönelik teveccühün, müslüman işbirlikçi Arnavutlar la Sırpların gerginliği üzerinden kırılmak istenmesi. Mehmetçiğin Arnavutlara kalkan olması da bu sinsi plânla elde edilmek istenen psikolojik ayrışmanın kuvvetlendirilmesine hizmet edecek.

İktidarın Haçlı Batı’ya söz verdiği mehmetçikler Kosova’ya ulaştı.

Bölgede görevlendirilen 65’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na bağlı komando taburunun 2’nci ve 3’üncü kafilesinin intikal uçuşları tamamlandı.

Allah’tan sağ salim ülkemize dönmelerini temenni ederken, mehmetçiği Haçlı Batı menfaatleri için cepheye sürenler de kimdir kayıtlara geçmiş oldu.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et