VAMPİR SINIFI

Ayhan SÖNMEZ

Ukrayna büyük bir ülke ve muazzam kaynaklara sahip. Batılı şirketler, ülkenin kanını emmeyi ve Ukrayna’nın satın alımlarından kâr elde etmeyi uman müesses vampirlerdir. Ukrayna’yı ekonomik olarak izole etmek, neoliberal ölümsüzlerin kalbine kazık çakmak anlamına gelir. Dolar perdesi kapanıp, Ukrayna Batı’dan koptuğunda Çinliler, BRICS ve Batı Asya bundan faydalanacaktır. Duvardaki yazı Kiril, Çince ve Arapçadır.
Macaristan, Slovakya, Bulgaristan, Gürcistan, Sırbistan Avrupa’nın kendini yok etme büyük plânına zaten çekinceli duruyorlar.
Değişim rüzgârları Doğu’dan esiyor; Batı’da hiç rüzgar yok, sadece medya beyin osuruklarının oluşturduğu pis kokulu bir sis var.
Avrupa gaz için iki kat fazla ödüyor. NATO’yu ve Rusya’ya karşı savaşını desteklemenin masraflarının yanı sıra, kıta sanayisizleşiyor ve ABD hiçbir katkıda bulunmuyor; sadece Avrupa’nın düşüşünü sömürüyor. Avrupa’nın ekonomik hayatını emen bir vampir, böylece yüzde biri daha da zenginleşebiliyor. Onlara gerçek adlarını verin: Vampir Sınıfı. Avrupalılar ise köle ve zombilerdir.

Bir Cevap Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Adımlar Dergisi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin